Barten EHBO en Reanimatie opleidingen

  • Slider EHAK boek   Oranje-Kruis-boekje
  • Bij Barten Opleidingen en Vervolglessen kunt u terecht voor:

    • EHBO Eerste Hulp Cursus
    • Eerste Hulp aan Kinderen
    • Reanimatie en AED
    • Herhalingslessen
    • Cursus op maat
    • Verband
  • cpr clide

  • cpr-baby

  Cursus Eerste Hulp aan Kinderen

 

EHAK boek

Uw kind snijdt zich aan een mes of uw baby verbrand zich aan de verwarming. Weet u wat u moet doen? Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. In de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat u moet doen. Daarmee voorkomt u veel pijn, verergering van het letsel en kunt u zelfs levens redden. Volg de cursus EHBO aan kinderen en leer wat je u kunt doen als er iets gebeurd!


Deze cursus is bedoeld voor (jonge) ouders, opa’s en oma’s, leraren, gastouders en mensen die willen weten wat ze moeten doen als een kind in gevaar is. Er is geen voorkennis (van EHBO) voor nodig. Met dit certificaat voldoen gastouders aan de eisen die de Rijksoverheid aan hen stelt op EHBO gebied. In de cursus wordt onderscheid gemaakt tussen kinderen van 0-1 jaar, 1-5 jaar en 5 jaar tot de pubertijd.


De cursus bestaat uit 4 lesavonden waarin vooral praktische vaardigheden aan bod komen. Door te oefenen en te herhalen leer je de vaardigheden om competent te worden. Tevens worden er preventieve maatregelen gepresenteerd, waarmee u ongelukken kunt voorkomen. De cursus wordt, bij voldoende aanmeldingen, meerdere keren per jaar aangeboden in het MFA in Sint Anthonis. Barten EHBO-Opleidingen en Vervolglessen biedt ook de mogelijkheid om groepslessen op maat bij u op locatie te geven. Nico Barten geeft de lessen volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis, de officiële EHBO organisatie van Nederland. Tijdens de lessen wordt door de instructeur beoordeeld of u aan de eisen van het Oranje Kruis voldoet om voor het certificaat in aanmerking te komen. Heeft u al een EHBO diploma? Dan kan de module “Eerste Hulp aan Kinderen” ook op uw EHBO-diploma bijgeschreven worden. Het certificaat is 2 jaar geldig. Wilt u het certificaat geldig houden, dan kan Barten opleidingen en vervolglessen ook de vervolgles aanbieden. Als u speciale wensen heeft voor een cursus, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

De Eerste Hulp aan Kinderen cursus kost slechts €125,00. Daarvoor krijgt u de EHBO-lessen, koffie/thee tijdens de pauze, het “Eerste Hulp aan kinderen” EHBO-boek van het Oranje Kruis, verbanden, het certificaat en pasje van het Oranje Kruis en een leerzame avond met mede cursisten. De cursus wordt vaak door zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. U krijgt een factuur waarmee u de cursuskosten (mogelijk) kunt declareren.

 

Mijn basiscursusplaats is Sint Anthonis, maar bij voldoende aanmeldingen kan ik de cursus natuurlijk in elke willekeurige plaats of locatie verzorgen. De EHBO aan baby's en kinderen cursus is in de regio alom bekend en ik kan me verheugen met cursisten uit de plaatsen: Ledeacker, Wanroij, Sint Hubert, Mill, Grave, Langenboom, Wilbertoord, Landhorst, Venhorst, Boekel, Stevensbeek, Overloon, Oploo, Westerbeek, Elsendorp, Gemert, De Rips, Ysselsteyn, Merselo, Venray, Maashees, Holthees, Vierlingsbeek, Groeningen, Vortum-Mullem, Sambeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Gennep, Ottersum, Heijen, Afferden, Bergen, Nieuw-bergen,Ven-Zelderheijde, Cuijk, Vianen, Beers, Gassel, Haps, Rijkevoort, Uden, Berg en Dal, Sint Anthonis............

 

Als u zich in wilt schrijven voor deze cursus klik hier

Verslikking 2

                                        

  

Oranje kruis logo

Logo-Nico-Barten

ECR logo

NRR

Designed by Leo Willems